Födelsedagskalas

Idag firade vi mitt kusinbarn Simon, som i ärlighetens namn faktiskt fyllde för en vecka sen, hemma hos moster i Fredriksberg.Det är svårt att tänka sig att det redan är ett helt år sen. Jag tyckte det var alldeles nyss. Det är lite läskigt att tänka sig att det kommer gå lika fort med min lilla skrutt. Det dröjer ju inte länge förrän hon blir stor hon med och inte längre är nån liten gosig bebis.

Det slog mig också hur många vi är egentligen. Min familj är ganska stor om man tänker efter. Det är ju bara att tänka på hur många vi är som firar jul tillsammans. Sambons familj är inte alls lika stor…eller så är det för att de inte har vanan att träffas allihop samtidigt kanske…? Sn är det väl inte alla som har en sådär 9 gammel-mostrar och -morbröder. Jag klagar inte, jag tycker det är mysigt men ibland kan jag inte låta bli att tänka på skillnaderna…Jag är i alla fall glad att ni finns. Jag är glad och tacksam över att ha så många starka och förståndiga kvinnor i närheten. Framför allt nu sen jag fick barn. Livet hade känts mycket krångligare utan er!

…och som vanligt finns det bilder från dagen på: http://nan.bilddagboken.se

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu