Halloween

Kalla det vad ni vill och fira hur ni känner för men den här helgen är de dödas högtid. Spöken och monster smyger runt knutarna och allehanda trolltyg gör nätterna farliga. Vilken lysande ursäkt för att kura inne i värmen och fira med vänner och bekanta. ;)

Vi blev bjudna på middag i bystugan av Fredrik och Marie. Mysigt och roligt att komma ut lite. Det var precis lagom många för att det skulle kännas okej att ta med sig lilltjejen. Dessutom var det skönt att få komma hemifrån och vara social för nästan första gången sen hon föddes.

Vi tjuvstartade det där med att vara social lite tidigare på dagen då vi åkte ner till jobbet för att visa upp oss så nu har lillan blivit beundrad av massor av människor på en och samma dag. Roligt att träffa alla…och det mesta var sig likt. Det var knappt några nya boenden ens, så vad säger man? Folk lever länge på Säfsgården. :)

 Och bilder finns som vanligt på: http://nan.bilddagboken.se

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu