Tack gode gud för skinnsoffor!

Har tillbringat dagen med en gallskrikande bebis. Det är ju knappast kul än mindre roligt blir det när hon bara slutar när jag ammar. Hurra, hurra! :( Har inte fått ett dugg gjort och vore det inte för att jag fått tag på ett tangentbord med lång sladd så hade jag nog dessutom dött av tristess. Vet inte vad som är fel. Ibland verkar det som om hon har ont och ibland som om hon är döhungrig..och emellan duger ingenting.  Vet inte om jag drack för mycket kaffe igår eller vad det kan bero på. Trött och deppig blir man i alla fall.

Nu på kvällen har det lugnat ner sig åtminstone. Verkar det som i alla fall. Eftersom hon ätit så mycket kommer ju en hel del upp. (En mindre charmig sida av det här med barn)…och jag tackar min lyckliga stjärna att vi har skinnsoffor. De är i alla fall lätta att göra rena. Bara lite allrent, vatten och en trasa och så är fläckarna borta.

Tror lilltjejen sover nu så jag ska passa på att äta nåt. En halv sallade och några kakor är väl inte precis nog om man säger så…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu