Lat lördag

Vaknade alldeles för tidigt av en liten bebis som bestäm ansåg att vi sovit färdigt och höll på att avlida av hunger. I alla fall lät det så. Svårt att tänka sig att någon så liten kan låta så mycket men det gick tydligen. Efter lite mat trodde jag att vi kanske skulle få sova en stund till. Men icke. Då tyckte lilltjejen att det var ett lysande tillfälle för att öva på att ”prata”. Så, smått vimmelkantig har jag varit hela dagen trots att vi faktiskt sovit ganska länge i natt.

Vi fick besök av mina föräldrar på förmiddagen. Det är aldrig fel med besök som köper med sig fika…(Vi har nästan aldrig nåt, som alla vet som hälsat på här. ;) Även om vi har lärt oss sen lilltjejen kom in i våra liv.) På eftermiddagen åkte vi in till stan för att hälsa på sambons bror och hans sambo. Kikade på deras lägenhet. Jätteläcker var  den.  Jag är nästan lite avundsjuk för att vara ärlig. Så gott som nyrenoverad trea och de som renoverat hade verkligen haft smak. Det blev lite sent innan vi kom hem så så mycket mer har vi inte hunnit med. Men ibland är det skönt att inte göra någonting.

Jodå, jag har haft rosa hår. Bilden har inget med texten att göra men jag var bara tvungen att visa den ändå. ;)

Jodå, jag har haft rosa hår. Bilden har inget med texten att göra men jag var bara tvungen att visa den ändå. ;)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu