Vilse i dimman…

Dimmigt värre idag när lilltjejen firar 1 månad. Svårt att tro att hon varit här så länge. Det känns inte alls så, allvarligt talat kunde det lika gärna ha varit förra veckan vi kom hem från BB. Vi försökte i alla fall klä henne lite fin..(Har gett upp den idén om mig själv. Ingenting passar och det blir ändå nerkräkt efter fem minuter…Inte ens skorna passar längre…hur i helsike kan man få större fötter av att vara gravid? Det borde vara fysiskt omöjligt!)..hur som helst. Klännigen var jättesöt på henne, i ungefär en kvart. Sen kräktes hon (naturligtvis) så det var bara att byta ut allt sammans igen. Inte roligt.

Framåt eftermiddagen hade jag tröttnat på att vara inne, och gick ut trots björnar i krokarna och ett väder som lämnade en hel del övrigt att önska. Dimma och duggregn. Ändå blev det rätt lång tid ute. Vi träffade flera på vägen som ville prata. Hittade också en hel massa gula kantareller. Tyvärr växte de precis i vägkanten så jag vågade aldrig plocka dem. Synd, synd…

 

Svärfar och Anna-Lena dök upp framåt kvällningen, mitt i amningen naturligtvis. (Allting sker alltid när jag ammar av någon anledning. För att inte tala om alla jävla försäljare som ringer och tjatar.) Men de hade med sig supergod prinsesstårta så de är ursäktade ;) .

Lilltjejen har varit oerhört uppmärksamhetskrävande i kväll. Så först nu, vid 23, har jag hunnit börja  med den köttgryta jag skulle göra tills i morgon. Vet inte vad det är…hon är otroligt gnällig ikväll och vill bara ligga i knät. Och nu är det visst dags igen. Bäst jag slutar innan konsären börjar på allvar.

Bilder från idag, http://nan.bilddagboken.se

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu