Björnen sover…inte

Har varit en helt otroligt fin dag. Tyvärr har jag inte varit ute i det fina vädret. Man har sett björn bara lite drygt en kilometer härifrån och även om jag inte är rädd för björn som så så jagas det i närheten och risken finns att någon hund får för sig att skrämma upp, eller reta björnen. En inte allt för lockande tanke när man är ute och går med barnvagn.

Har plockat undan och tvättat istället. Det finns ständigt ett berg av tvätt här hemma numer. Jag kan inte begripa hur en så liten människa kan dra ner så mycket tvätt men uppenbarligen är det fullt möjligt. Har lyckats göra tre scrapbook-sidor också, inte alla idag förstås. Idag gjorde jag det sista på den sista sidan. Använde stämplar, det har jag aldrig gjort förut så det blev väl…sådär. Jag är inte helt nöjd men det går inte att göra någonting åt nu.

Lilltjejen växer så det knakar och blir en hel månad gammal i morgon. Kan knappt begripa det själv. En hel månad. Redan.

Bilder från veckan finns som vanligt på: http://nan.bilddagboken.se

4 Responses to “Björnen sover…inte”

  1. Helena skriver:

    det går fort vill jag lova. Martin är ju 5,5 månad nu och vill bara stå hela tiden… Tvättberget minskar inte med tiden har jag märkt :)

  2. www.skarpatanten.blogspot.com skriver:

    Ta vara på tiden,den går alldeles för fort. Snart har du en trotsig tonåring. Kramar till er från moster

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu