Regn och mera regn

Usch, vilket uruselt väder idag. Regn och blåst. Har kurat under en filt i soffan hela eftermiddagen med eller utan bebis i knät beroende på när den lilla fröken varit hungrig. Saker och ting rullar mest bara på och dagarna försvinner utan att jag har en aning om vad som hänt egentligen. Det är svårt att få någonting annat gjort än att amma och pyssla med bebis…Det skulle ha behövt städas och tvätten växer över alla breddar…men inget av det blir gjort. Bara när det verkligen är kris.

Har insett att det behövs fler pyjamaser till lilltjejen. Hon har en förmåga att kräkas massor på nätterna. Lite märkligt eftersom hon inte kräks just någonting på dagarna men…Det innebär hur som helst att pyjamasen och lakan alltid behöver tvättas…Hopplöst. Dessutom fryser hon så våldsamt så hon behöver ha en hel dress på sig. Det räcker inte med bara en body. Tur att det är kul att handla åt henne :P

Nu sover hon äntligen så jag ska passa på att fika lite. Får skriva mer en annan dag.

För er som vill se lite bilder så finns min bilddagbok på adressen: http://nan.bilddagboken.se

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu