Kallt, kallt, kallt.

Jaha…så har första snön kommit också. Inga mängder men nog för att det skulle bli lite vitt på vägen i ett par timmar i alla fall. Sen övergick det i regn och mer regn. Inget drömväder precis men passande för någon som av nödvändighet tillbringar rätt många timmar i soffhörnet. Vid det här laget har jag hunnit se en hel del av svt:s dokumentärer. De är faktiskt bättre än vad många låtsas om…

Annars rullar allting på som vanligt även om det är svårt att förstå hur en sån liten bebis kan ta upp så mycket av ens vakna tid…trots att jag tycker att hon sover allt som oftast. Men lilltösen tycks ha ett sjätte sinne för när jag tänker skriva på bloggen. Facebook och allt annat får jag visst pyssla med men så snart jag loggar in här börjar hon grymta och det dröjer inte många minuter innan konsären är i full gång och mat krävs OMGÅENDE. Tålamod existerar inte i det fallet. :P

Så…grymtande bebis på g. Bäst jag avslutar det här innan illvrålet kommer. ;)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu